Av. Arzu Patır&Arda Şendur İstanbul Sheraton’da Evleniyor
SONMANŞET.COM- Emine-Ata Patır'ın kızı Hukuk Fakültesi mezunu olan Arzu Patır mezuniyetinden sonra Türkiye'nin en önemli sigorta şirketlerinden birinde Hukuk Danışmanlığı görevine başladı.

SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SONMANŞET.COM- Tarsus’un iş insanlarından Arzu Ofset&Tabela firması ve Özge Haber Gazetesi sahibi, Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ata Patır güzeller güzeli Hukukçu kızı Arzu Patır’ı evlendiriyor.
Emine-Ata Patır’ın kızı Hukuk Fakültesi mezunu olan Arzu Patır mezuniyetinden sonra Türkiye’nin en önemli sigorta şirketlerinden birinde Hukuk Danışmanlığı görevine başladı.
Tecrübesi her geçen gün artan Av. Arzu Patır, İstanbul’da çok önemli bir firmada Yazılım Mühendisi olarak çalışan Arda Şendur ile birkaç ay önce Tarsus’ta Aileleri arasında yapılan törenle Nişanlanarak evliliğe ilk adımlarını atmışlardı.
Yasemin-Zekeriya Şendur çiftinin genç ve yakışıklı oğulları Arda ile düğün hazırlıklarını sürdüren Arzu Patır’ın düğün töreni 30 Haziran 2024 Pazar günü saat 19.oo’da İstanbul Ataşehir Sheraton Grand Oteli’nde yapılacak.
Genç çiftimiz Arzu ve Arda’yı şimdiden kutluyor, ömür boyu mutluluklar dilerken, Ailelerini de böyle gençler yetiştirdikleri için en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz.