Tarsus'ta trafik kazası 2 öğretmen yaralandı

SONMANŞET.COM- TARSUS'a bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 öğretmen çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yayın: 10 Haziran 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 10.06.2019 10:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’a bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 öğretmen çeşitli yerlerinden yaralandı.

Alınan bilgiye göre Bahşiş ilkokul ve ortaokulu sınıf öğretmeni  Demet Kıvılcım yönetimindeki 33 KMK 06 plakalı araçla ücretli din kültürü öğretmeni Filiz Soner okullarına giderken, sürücüsü henüz belirlenemeyen  34 TH 308 plakalı araçla araçta çarpıştı.

Kazada öğretmenler Demet kıvılcım ve Filiz Öner yaralı olarak Tarsus 70 yıl devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-4098627515605503, DIRECT, f08c47fec0942fa0