Malatyalılar Derneği Geleneksel Aşure Etkinliği yapıldı

SONMANŞET.COM- Tarsus'ta faaliyet gösteren Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin geleneksel aşure etkinliği yapıldı.

KÜLTÜR-SANAT Yayın: 29 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2024 14:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
SELAHATTİN ÖZBOZKURT
 
SONMANŞET.COM- Tarsus'ta faaliyet gösteren Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel aşure etkinliği yapıldı.
 
Aşiyan düğün salonunda düzenlenen Aşure etkinliğine CHP ilçe Başkanı Selahattin Şahin, bazı Belediye başkan yardımcıları, bazı belediye meclis üyeleri, birçok Meslek Odası başkanı, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Malatyalılar Derneği Başkanı Metin Beylik “Geleneksel hale getirdiğimiz Aşure etkinliğimizin bir yenisini yapmaktayız. Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafir ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca aşuremizin hazırlanmasında emeği geçen maddi ve manevi katkısı bulunan canlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-4098627515605503, DIRECT, f08c47fec0942fa0