Mersin-Adana otoyolundaki kazada ölen Ayla Teymen Tarsus'ta toprağa verildi

SONMANŞET.COM- Mersin Adana otoyolunun Tarsus Yenice mevkiisinde bir yolcu otobüsünün zneden olduğu zincirleme trafik kazasında ölen 10 kişiden biri olan Ayla Çelik Teymen (59) Tarsus'ta topruğu verildi,

YAŞAM Yayın: 28 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 28.05.2024 14:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
SELAHATTİN ÖZBOZKURT
 
SONMANŞET.COM- Mersin Adana otoyolunun Tarsus Yenice mevkiisinde bir yolcu otobüsünün zneden olduğu zincirleme trafik kazasında ölen 10 kişiden biri olan Ayla Çelik Teymen (59) Tarsus'ta topruğu verildi,
 
Tarsus'taki kazada eşi Orhan Teymen ile birlikte kendi otomobillerinin içinde vefat eden bir kız çocuğu annesi  Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinde Ziraat Mühendisi olarak görev yapan Ayla Çelik Teymen'in cenazesi Adana'dan Tarsus Şehir Mezarlığı'na getirildi.
 
Tarsus Şehir mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Sucularlı Mahallesi'ndeki Eshab-ı Kehf mezarlığında toprağa verilen Ayla Çelik Teymen'in cenaze törenine Mersin Üniversitesi Öğretim üyesi ablası Prof. Dr. Cemile Çelik ile diğer ablası Diş hekimi Ayla bilgin ve yakınları ile mesai arkadaşları ile CHP Tarsus Belediye Başkan aday adaylarından genç iş insanı Hikmet Oğuzcan katıldı.
 
Aynı kazada yolcu otobüsünün çarpması sonucu vefat eden emekli eşi Orhan teğmen ile birlikte aynı kaderi paylaşan Ayla Çelik Teymen'in cenazesinde ablaları ayakta durmakta zorlandı.
 
Ayla Çelik Teymen'in eşi Orhan Teyman ise dün Adana asri mezarlığında dün toprağa verildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
ss