Toprak ile Veli Çınar Erkekliğe ilk adımı attı

SONMANŞET.COM- Tarsus'un tanınmış Ailelerinden Sezai ve Melek Elmastaş'ın kıymetli evlatları Toprak ve Veli Çınar, sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

Siyaset Yayın: 12 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 12.10.2024 10:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
353 okunma
Google News
 
SONMANŞET.COM- Tarsus'un tanınmış Ailelerinden Sezai ve Melek Elmastaş'ın kıymetli evlatları Toprak ve Veli Çınar, sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.
 
Mersin'de yapılan sünnet törenine Elmastaş Ailesi ve yakınları ile dostları ve Toprak ile Veli Çınar'ın kivreleri Burak Yaşar ve Cafer Yaroğlu'nun aileleri, yakınları ve dostları katıldı.
Tarsus Flash ve Star Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni Meryem Elmastaş'ın yeğenleri olan Toprak ve Veli Çınar Elmastaş'ın sünnet düğününe katılanlar Elmastaş ailesini kutlayıp, tebrik ettiler.
 
sonmanşet.com Yazı Ailesi olarak; Erkekliğe ilk adımı atarak sünnet olan minik yavruları ve Ailelerini kutluyoruz.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
ss