Vali Atilla Toros,Turizm İşletmecileriyle Görüştü

Mersin Valisi Atilla Toros, kısa adı MERTİD olan Mersin Turizm İşletmecileri Derneği heyeti ile görüştü.

EKONOMİ Yayın: 18 Nisan 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 18.04.2026 20:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
Google News

SELAHATTİN ÖZBOZKURT 

SON MANŞET.COM- Mersin Valisi Atilla Toros, 15-22 Nisan Turizm Haftası münasebetiyle ziyaretine gelen Mersin Turizm İşletmecileri Derneği (MERTİD) Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Ahmet Gazi Kaya ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay da eşlik ederken, Mersinli Turizm İşletmecileri Derneği aralarında tanınmış iş insanları Ali Doğan ve Hamit izol'un da bulunduğu iş insanları yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-4098627515605503, DIRECT, f08c47fec0942fa0