Tarsus’ta Ulus Kırtasiyeye Tahrayla giren hırsız bilgisayar ve para çaldı

SONMANŞET.COM- TARSUS Uğur iş hanında İbrahim Ulus'a ait Ulus Kırtasiyeye elindeki tahrayı kullanarak işyerinin kapısını açan hırsız, içerdeki bilgisayarı ve kasadaki paraları çaldı.

EKONOMİ Yayın: 25 Temmuz 2021 - Pazar - Güncelleme: 25.07.2021 02:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Uğur iş hanında İbrahim Ulus'a ait Ulus Kırtasiye'ye elindeki tahrayı kullanarak işyerinin kapısını açan hırsız, içerdeki bilgisayarı ve kasadaki paraları çaldı.

Alınan bilgiye göre Şehit Mustafa mahallesi Atatürk caddesi Yarenlik Alanı yanındaki Uğur iş hanında gece saatlerinde meydana gelen olayda elinde tahra bulunan şapkalı ve maskeli bir kişi iş hanının koridorunda bulunan ve esnaflara ait olan güvenlik kamerasını, yanında getirdiği tahra ile vurarak olduğu yerden söktü.

Ardından iş hanında bulunan Ulus kırtasiyenin pimapen kapısını yine tahra aracılığıyla kırarak içeri giren şüpheli iş yerindeki diz üstü bilgisayar ile kasada bulunan yaklaşık yüz liralık bozuk paraları çaldı.

Diğer işyerlerinin de kapısını zorlayan zanlının daha sonra olay yerinden kaçtığı bildirildi.

 Sabah saatlerinde durumu fark eden bazı esnafların işyeri sahibine durumu bildirmesi üzerine iş yerine girilen iş yeri sahibi polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

Yapılan ilk incelemede olaya karıştığı iddia edilen şüphelinin maskeli şekilde güvenlik kameralarına takıldığı gözlenirken, zanlının yakalanması için polis çalışma başlattı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-4098627515605503, DIRECT, f08c47fec0942fa0